Het Rijksmuseum brengt vandaag een kookboek uit.In het boek staan 130 recepten die gebaseerd zijn op 50 typisch Hollandse ingrediënten. Vijftig topkoks als Jonnie Boer en Robert Kranenborg leverden de recepten. Ook staan er honderden afbeeldingen in van voorwerpen uit het museum die een beeld geven van de Nederlandse culinaire geschiedenis. Het boek is een idee van scheidend directeur Wim Pijbes. Culinair journaliste en kookboekenexpert Jonah Freud heeft het boek samengesteld.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.