Dit najaar is het dan zover: 9 september zal geheel in het teken staan van de verbroedering tussen 020 en 010. Deze samenkomst van de twee grote steden van ons land vindt plaats op een wel hele bijzondere plek, namelijk in de keuken! Tijdens de zesde editie van het mooie 010/020 dinner zullen verschillende toprestaurants uit zowel Amsterdam als Rotterdam een menu van prachtige gerechten samenstellen.
Dit jaar krijgt het culinaire evenement een extra bijzonder sausje. Het dinner gaat namelijk internationaal! Guus Thijssen, de oprichter van het 010/020 dinner, is met zijn hele team, de Nederlandse chefs en sommeliers van de restaurants Choux, Kaagman en Kortekaas, Vermeer, Aloha en Dertien uitgenodigd door de James Beard Foundation, hét toonaangevende Amerikaanse culinaire instituut. Op 24 oktober zullen zij schitteren in New York en de Amerikanen de Nederlandse gastronomie serveren. Emma Louise Diest sprak met Guus Thijssen over zijn 010/020 dinner.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.