Jarenlang was hij de culinaire stem van de stad, waar moest je vooral gaan eten en welk restaurant of eettentje kan je maar beter mijden? Culinair journalist Johannes van Dam had de macht je als chef-kok of restauranteigenaar te maken, maar zeker ook te breken. Wie was toch deze man die de smaak van de stad zo lang in zijn greep had? Na zijn overlijden in 2013 bleef, tot grote verbazing van velen, het verschijnen van een biografie uit. Jeroen Thijssen, bekend van zijn succesvolle romans Hazer en Solitude, greep zijn kans. In Atelier Amsterdam ging Emma Louise Diest in gesprek met schrijver Jeroen Thijssen, over Johannes van Dam: De Biografie.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.