Voor onze wekelijkse rubriek What’s Cooking spraken wij met chefkok Mark Vaessen. Mark is chef van het net geopende restaurant Sushi Samba op het Max Euweplein. In dit restaurant worden Japanse gerechten gecombineerd met gerechten uit de Peruaanse en Braziliaanse keuken.
Wij spraken met Mark over deze bijzondere mix van culinaire culturen. En natuurlijk kregen wij een bijpassend recept: Peruaanse ceviche met Japanse invloeden.
Luister hier naar het interview:
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.