Het Rijksmuseum brengt vandaag een kookboek uit.In het boek staan 130 recepten die gebaseerd zijn op 50 typisch Hollandse ingrediƫnten. Vijftig topkoks als Jonnie Boer en Robert Kranenborg leverden de recepten. Ook staan er honderden afbeeldingen in van voorwerpen uit het museum die een beeld geven van de Nederlandse culinaire geschiedenis. Het boek is een idee van scheidend directeur Wim Pijbes. Culinair journaliste en kookboekenexpert Jonah Freud heeft het boek samengesteld.
Recent
- Springvossen in januari
- AmsterdamFM zoekt vrijwilligers!
- Springvossen 30 januari | Marc Nagtzaam
- Live Journalism: onderzoeksjournalistiek vertaald naar een theaterstuk
- Springvossen 23 januari | Evi vingerling
- Springvossen 16 januari | Ronald Ophuis
- Wie wat bewaart 12 01 2024 | Onze koloniale erfenis en de collectie Surinamica
Vandaag
Uitgelicht
Tags
#Ritme
ajax
amsterdam
AmsterdamFM
AmsterdamLight
Atelier Amsterdam
beeldende kunst
D'66
Emma Louise Diest
Fabiola Veerman
festival
film
Gemeente Amsterdam
gvb
hedendaagse kunst
interview
Kunst
Kunst & Cultuur op vrijdag
Kunst cultuur
KunstKieken
literatuur
Metha's Muziek
Metha Molenaar
muziek
OBA
Oscar van Oorschot
podcast
politie
PvdA
Radio
Rijksmuseum
Ritme van de Stad
Robert van Altena
Sander Oudkerk
schilderkunst
Schiphol
SP
Springvossen
tentoonstelling
Theater
Toekomstmuziek
UvA
vluchtelingen
voetbal
vvd