4 maart 2021 at 01:06 Comments are Disabled
Ryan Rademakers is o.a. choreograaf en danser en besloot als experiment een maand lang geen muziek te luisteren, om de kracht van stilte te ervaren. Hij verraste met zijn visie en daarom ging het in deze podcast een keer niet over succes hebben als maker, maar over bewustzijn. Een bijzonderRead More
18 februari 2021 at 01:03 Comments are Disabled
Chichi Zhang is Social Media Marketeer en weet alles over Strategie & Sociale media. Social media is ontzettend leuk, maar voor veel makers ook enorm frustrerend. Want hoe groei je nou écht op Instagram en hoe houd je je volgers warm? Al jouw vragen worden beantwoord in deze aflevering. ChichiRead More
17 februari 2021 at 13:40 Comments are Disabled
Nog geen jaar geleden liep ik meestal op hakken, had ik charmante jurkjes aan en waren mijn nagels verzorgd. Nu zit ik te typen met droge, wit verkleurde verfhanden, vol brandwondjes van haard, oven en verfbrander, en met gescheurde nagels. Om mijn billen spant een oude broek vol verfvegen die,Read More
17 februari 2021 at 11:32 Comments are Disabled
Godfried van Bouillon bakt Kaiserschmarrn voor Mardi Gras, of pannenkoekendag
15 februari 2021 at 22:58 Comments are Disabled
Judith Cyrus is kok, receptontwikkelaar, cateraar, ze geeft kookworkshops en onlangs kwam haar eerste kookboek uit: Paramaribo, een culinaire smeltkroes. Een prachtig boek, met veel liefde geschreven en met veel liefde vormgegeven. En de recepten zijn om van te watertanden. De eerste lockdown was voor Judith vooral een periode waarinRead More
13 februari 2021 at 01:02 Comments are Disabled
Gast: Stephan Keppel, beeldend kunstenaar. In deze aflevering van Springvossen spreekt Robert van Altena met Stephan Keppel over zijn boek ‘Soft Copy Hard Copy‘ en over de gelijknamige tentoonstelling bij Enter Enter. A Space for books. . . . . AmsterdamFM · Springvossen 400 Stephan Keppel . . Springvossen is ook als podcast teRead More
9 februari 2021 at 15:58 Comments are Disabled
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, van ingrediënten die de meesten van jullie gewoon in je keukenkastje hebben staan. Uit alle windstreken, want Godfried is nou eenmaal een pelgrim. Wat kookt Godfried vandaag? Indiase garlic naan. Voor bij een lekkere curry, ofRead More
8 februari 2021 at 20:53 Comments are Disabled
Simone Carree kookt als Godfried van Bouillon de sterren van de hemel. Simpele gerechten, maar overweldigend lekker! Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de pepertjes toevoegen. Of de salie, in dit geval. Wat kookt Godfried vandaag? Een heerlijke armeluis parmezaan, of in een rijkere taal: pangritata! WatRead More
5 februari 2021 at 12:37 Comments are Disabled
Godfried van Bouillon zwaait niet alleen de scepter in de soepketel, ook in de voorraadkast! Vandaag laat hij je horen hoe je shakshuka maakt.
3 februari 2021 at 01:00 Comments are Disabled
Max Poolman begon met gitaar spelen na een arts hem vertelde dat dat nooit zou lukken. Nu is hij artiest, singer/songwriter en helpt hij andere artiesten met dingen als boekingen, branding & management. In zijn muziek hoor je veel invloeden van Country, Folk en Rock & Roll. Hij deelt watRead More