16 juni 2021 at 14:06 Comments are Disabled
Voor veel mensen een nachtmerrie: het pocheren van een eitje. Het wit dwarrelt door de hele pan en stolt als een nest van witte rubber draden… Tóch is zo’n eitje onmisbaar op je caesar salad, voor over je spinazie of asperges of als eggs benedict voor een vaderdag ontbijtje. HieronderRead More
15 juni 2021 at 10:30 Comments are Disabled
Oud brood over? Niet weggooien! Maak de lekkerste panzanella: een armelui’s recept voor een rijke maaltijd. Godfried van Bouillon laat je horen hoe.
3 juni 2021 at 13:40 Comments are Disabled
Laat de lente maar beginnen! heerlijk pasta met tuinerwtjes, citroen en brocoli.
24 mei 2021 at 15:22 Comments are Disabled
Godfried vindt een schat in een 18e eeuws buideltasje: een origineel schriftje met daarin een 18e eeuws recept voor Chokkelaatvla: Neemt 1 pintie soete room gekookt met 2 once cacao of geraspte chokkelaat, 2 once suyker. Te saamen laate kooken, dan 4 a 5 doore van eyeren mengen met eenRead More
15 april 2021 at 11:45 Comments are Disabled
Godfried heeft een nieuw speeltje: de wondergrill. Tientallen aubergines sterven sindsdien een zinvolle dood en worden gecremeerd tot de rokerige zalvigheid van baba ganoush.
10 april 2021 at 13:45 Comments are Disabled
Tijd voor lekker & gezond? En de lege koolhydraten even zat? Bak deze lekkere haverbollen. Vrij naar een recept van Jet van Nieuwkerk en met talloze variaties mogelijk: zoet én hartig.
30 maart 2021 at 12:00 Comments are Disabled
Hoe je zomaar uit eigen tuin, bos of park de lekkerste pesto kan maken? Godfried laat je horen hoe. Enne, als je wild plukt: laat altijd wat staan, knip, dus trek niet, en was het goed!
18 maart 2021 at 09:19 Comments are Disabled
Tortilla, frittata… hoe je het ook noemt: het is lekker én makkelijk om te maken. Godfried laat je horen hoe.
12 maart 2021 at 13:01 Comments are Disabled
De lekkerste Eton mess met ladderzatte aardbeien. Door Godfried van Bouillon.
4 maart 2021 at 12:47 Comments are Disabled
Godfried laat je horen hoe je in een handomdraai de zomer op tafel zet: Provençaalse tarte aux tomates. Puur genieten!