Dr. Peter Klosse is restaurantdeskundige, gastronomisch lector en eigenaar van het prestigieuze De Echoput en een bevlogen idealist als het om smaak en voedselkwaliteit gaat. In zijn strijd tegen de malafide praktijken van de voedselindustrie schreef hij de spannende roman Een Uitgekookte Zaak. Zijn romandebuut, want hij publiceerde al eerder diverse culinaire boeken. De fraai opgebouwde thriller geeft een onluisterende kijk in de manier waarop ons voedsel wordt gemanipuleerd, maar werpt eveneens een interessante blik achter de schermen van de patron en de chef van de keukenbrigade. Een absolute aanrader voor wie van een onderhoudend boek houdt en meer wil weten over gezond eten. Ook zeer geschikt als Netflix-serie…!
Recent
- Springvossen in januari
- AmsterdamFM zoekt vrijwilligers!
- Springvossen 30 januari | Marc Nagtzaam
- Live Journalism: onderzoeksjournalistiek vertaald naar een theaterstuk
- Springvossen 23 januari | Evi vingerling
- Springvossen 16 januari | Ronald Ophuis
- Wie wat bewaart 12 01 2024 | Onze koloniale erfenis en de collectie Surinamica
Vandaag
Uitgelicht
Tags
#Ritme
ajax
amsterdam
AmsterdamFM
AmsterdamLight
Atelier Amsterdam
beeldende kunst
D'66
Emma Louise Diest
Fabiola Veerman
festival
film
Gemeente Amsterdam
gvb
hedendaagse kunst
interview
Kunst
Kunst & Cultuur op vrijdag
Kunst cultuur
KunstKieken
literatuur
Metha's Muziek
Metha Molenaar
muziek
OBA
Oscar van Oorschot
podcast
politie
PvdA
Radio
Rijksmuseum
Ritme van de Stad
Robert van Altena
Sander Oudkerk
schilderkunst
Schiphol
SP
Springvossen
tentoonstelling
Theater
Toekomstmuziek
UvA
vluchtelingen
voetbal
vvd