Vandaag spraken we over vleesconsumptie. Want is vlees eten nog wel van deze tijd? En wat zijn de keuzes van mensen om wel of niet vlees te eten? En hoe belangrijk is het om hier over na te denken en een keuze te maken?
Te gast: Maayke Jansen (docent Toegepaste Psychologie) en haar studenten Iris, Katie, Chereen en Per, Samuel Levie (projectbureau Food Cabinet en van worstmakers Brand&Levie), Sharona Ceha (Urgenda) en Babette Porcelein (auteur van het boek De Verborgen Impact en initiatiefnemer van Think Big Act Now).
Presentatie: Dimphy Curiel en Anna Top
Amsterdam Leeft is het Radiocollege van AmsterdamFM en de Hogeschool van Amsterdam. Academici, beleidsmakers, ervaringsdeskundigen, ondernemers en studenten van de HvA gaan met elkaar in gesprek over stadsvraagstukken.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.