Ooit van de Peruaanse olijfkomkommer gehoord? Zonnebloemscheuten? Wilde watermunt? Zapallitos? Of misschien Oost-indische-kers kappertjes? De broers Jonaël en Rufilius van der Sloot willen er met hun producten van Spruitje, voor zorgen dat gerechten extra leuk en smaakvol worden. Dit doen ze mn door het zelf kweken van exclusieve en bijzondere planten, wildplukken, zelf bewerken en samenwerken met andere lokale boeren. Ze vertellen hier alles over in SCHELTEMA CULINAIR! De column van Simone Carre gaat dit keer over spruitjes. What else?
presentatie en samenstelling: Frédérique Sluyterman van Loo
techniek: Mick van der Velden
Meer weten over Spruitje? Ga dan naar hun website!
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.